Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat pe malul mării, Hotelul Mura este localizat într-un loc liniștit și unicat în aproprierea Rezervației Naturale Baltata. Strada comercială din Albena se află la o distanță de 900 m față de hotel.

Facilitati Hotel

Printre facilitățile oferite de hotel, se numără: recepție 24/7, recepție, serviciu de taxi, serviciu de trezire, schimb valutar, seif la recepție (contra cost), fitness, bibliotecă pe plajă, animație, piscină în aer liber, restaurant principal cu terasî, lobby bar, bar la terasă, bar la piscină.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, televizoare LCD cu televiziune prin cablu, minibar (contra cost), Wi-Fi, baie cu uscător de păr, săpun, șampon și oglindă cosmetică, dar si un balcon cu scaune și masă. Există un număr limitat de camere cu uși interconectate sau paturi supraetajate pentru familiile cu copii. Camerele au vedere la parc sau la mare.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie