Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Grand Beach


Descriere

Marina Grand Beach este un hotel ce a fost contruit in anul 2002 si renovat partial in anul 2009, oferind conditii excelente pentru organizarea de conferinte, intalniri de afaceri, seminarii si prezentari, dar si pentru un sejur placut la malul Marii Negre.Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie 24 h, parcare nepazita gratuita (locuri limitate), birou de schimb valutar, internet WiFi, magazine, buticuri, restaurant, cafenea/bistro, bar/pub, lobby bar, pool bar, sala de fitness, centru pentru tratamente medicale si cosmetice, centru de afaceri, sala de conferinte, sauna, masaj, solar, jacuzzi, spa, coafor, salon de frumusete, piscina exterioara si interioara, prosoape de plaja cu depozit, spalatorie, programe de animatie (6 zile/saptamana).

Localizare
Hotelul Marina Grand Beach este situat la 30 m de plaja si 50 m de centrul statiunii.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu TV satelit, seif, grup sanitar propriu, uscator de par, minibar, radio, aer conditionat si linie telefonica directa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Schimb valutar
Room service
Loc de joaca pt copii
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie