Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifigenia Hotel


Descriere

Hotelul Ifigenia este localizat in regiunea Pieria, in statiunea Leptokaria la doar 50 m de plaja. Gara Leptokarya este la 800 de metri, oraşul Larissa se află la aproximativ 60 km, satele pitorești Skotina și Litochoro sunt la 7 km iar la 15 km este satul tradițional Palaios Panteleimonas. Ca si tip de masa are Self catering. Printre facilitatile hotelului se numara: receptie, bar, parcare, lift, internet wireless gratuit in lobby. Camerele dispun de A/C centralizat, balcon, baie cu dus, uscator de par, chicineta, telefon, frigider, TV plasma,se asigura curatenie zilnica.

Localizare / Descriere

Hotelul Ifigenia este localizat in regiunea Pieria, in statiunea Leptokaria la doar 50 m de plaja. Gara Leptokarya este la 800 de metri, oraşul Larissa se află la aproximativ 60 km, satele pitorești Skotina și Litochoro sunt la 7 km iar la 15 km este satul tradițional Palaios Panteleimonas.

Clasificare

2*

Tip masa

Self catering

Facilitati Hotel

Receptie, bar, parcare, lift, internet wireless gratuit in lobby.

Facilitati Camere

A/C centralizat, balcon, baie cu dus, uscator de par, chicineta, telefon, frigider, TV plasma,se asigura curatenie zilnica.

Website

http://www.hotelifigenia.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WI-FI gratuit
Restaurant
Receptie
Parcare
Lift
Gradina
Bar
Aer conditionat