Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lito se afla intr-o zona naturala speciala, cu plaje unice aurii si nisipoase.

Localizare

Hotelul Lito se afla la doar 20 m fata de plaja cu nisip fin.

Facilitati hotel

Acest hotel ofera turistilor internet wireless care poate fi accesat in interiorul hotelului, internet corner, play corner – unde va puteti juca sah sau jocuri de carti alaturi de prietenii dumneavoastra, sala de fitness, gradina si o parcare privata. Turistii isi pot savura cafeaua sau bautura preferata langa semineu sau in gradina intr-o atmosfera relaxanta. Cafeneaua este loc perfect pentru a va petrece timpului liber sau de a organiza intalniri de afaceri. Doua televizoare LCD va tin informati despre stirile politice, sociale si sportive ale zilei.

Facilitati camere

Hotelul dispune de mai multe tipuri de camere: Camere Single, Camere Double, Camere Triple, Camere Quadruple, Apartamente pentru 2 persoane si Apartamente Family pentru 4 persoane. Toate camerele beneficiaza de baie propie, balcon, aer conditionat, televizor prin satellite, uscator de par, telefon, minibar, internet si wireless gratuit. Deasemenea, hotelul dispune si de fier de calcat si seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Parcare
Fitness
Bar
Acces internet

Locatie