Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie: Hotelul Platon Beach este situat in partea de nord a statiunii Olympic Beach, la 20 de metri de plaja, oferind o gama larga de facilitati moderne, activitati si servicii pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.

Facilitati camere: Hotelul ofera cazare in 46 camere de diferite categorii: camere single/duble/triple/cvadruple, 50 de studiouri, 5 apartamente.
Camerele au in dotare: inchidere electronica, aer conditionat, TV satelit, telefon, minibar, uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon cu mobilier de exterior. Acestea au vedere spre mare, spre muntele Olimp sau spre statiune.
Apartamentele sunt formate din dormitor si living si au baie cu jacuzzi.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: restaurant, bar, gradina, terasa, lift, aer conditionat in spatii publice, incalzire, seif, piscina interioara, teren de joaca, sala de conferinte, sala de festivitati, baby sitting (la cerere), spalatorie/curatatorie, internet WiFi, loc de depozitare a bagajelor, parcare. Animalele de companie sunt acceptate.
Hotelul include un restaurant care serveste un mic dejun tip bufet, mancaruri grecesti traditionale si preparate internationale excelente. La cafeneaua hotelului si la barul de la piscina se pot savura preparate mai usoare.
Micul dejun e de tip bufet, in timp ce cina e servita.

Distanta fata de plaja: 20 metri
Distanta fata de centru: 50 metri

Aeroport: 100 km aeroport Salonic

Autogara: 8 km autogara Katerini

Statie autobuz: 0 m

check in: 14:00
check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie