Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT EVRIKA BEACH CLUB HOTEL


Descriere



Localizare

Dit Evrika Beach Hotel este situat în zona de nord a stațiunii Sunny Beach, la doar 10 metri de plajă și la aproximativ 500 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati Hotel

Renovat în 2016, hotelul este compus din 4 clădiri, printre care și una Premium, punând la dispoziția oaspeților următoarele facilități: lift (doar în clădirea Premium), recepție, birou de schimb valutar, magazine, spălătorie (contra cost), servicii rent a car, restaurant principal cu terasă, restaurant principal Premium, 3 restaurante a la carte, snack bar, lobby bar, bar la piscină, bar salon, bar pe plajă, salon de înfrumusețare (contra cost), Wi-Fi (gratuit), servicii medicale 24 h (contra cost), mini aqua park, amfiteatru, terenuri de tenis, teren de fotbal, centru fitness, saună, Jacuzzi, tenis de masă, darts, volei pe plajă, piscină exterioară, umbrele și șezlonguri la piscină și pe plajă, programe de animație, masaj (contra cost), mini golf (în apropierea hotelului), biliard (contra cost), pătuț pentru copii (gratuit, la cerere), loc de joacă pentru copii, parcare (gratuit).

Facilitati camere

Toate camerele din clădirile principale dispun de aer condiționat, balcon sau terasă mobilate, minibar, TV cu ecran plat, baie cu duș și uscător de păr.

Camerele din clădirea Premium (B) dispun deaer condiționat, facilități de preparare a ceaiului și a cafelei, balcon mobilat, minibar, TV cu ecran plat, baie cu duș sau cadă și uscător de păr. Clienții Premium primesc, în plus, acces la restaurantul principal Premium și la piscina Premium Relax.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie