Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Philoxenia Inn 2* a fost construit in anul 1991 si este ideal pentru o vacanta relaxanta, cu arhitectura neoclasica si facilitati moderne.

Localizare

Hotelul Philoxenia Inn 3*este situat în Limenas, vis-à-vis de Muzeul de Arheologie, la aproximativ 200 de metri de plajă şi de portul Limenas. Este poziţionat la 100 de metri de centrul staţiunii, iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la 800 de metri. Aeroportul din Kavala este la 25 de km distanţă.

Hotelul Philoxenia Inn 3* a fost construit în anul 1991 şi este ideal pentru o vacanţă relaxantă, cu arhitectură neoclasică şi facilităţi moderne.

Facilitati hotel

Hotelul Philoxenia Inn 3* este înconjurat de o gradină de flori, şi oferă recepţie,  restaurant pentru servirea micului dejun, piscină cu şezlonguri şi umbreluţe gratuite, bar la piscină, bar în interior, lobby, internet gratuit.

Alte informatii: Hotelul nu permite animale de companie.

Auto-gospodărire (fără servicii de întreținere).

Facilitati camere

Hotelul a fost renovat în 2014 şi are 24 de camere standard şi 3 studiouri. Camerele sunt decorate într-un mod special şi atrăgător şi au în dotare: telefon, TV, radio, internet Wi-Fi gratuit, aer condiţionat (contra cost – 5 €/cameră/zi), încălzire centralizată, frigider, seif (contra cost – 2 €/zi), baie, prosoape, uscător de păr, balcon.

Plaja

Plaja publică este cu nisip şi pietricele şi este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina exterioara
Bar
Acces internet

Locatie