Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Contessa este destinatia preferata a oaspetilor care cauta o atmosfera relaxanta intr-o oaza de liniste, in frumoasa statiune Argassi. Serviciile foarte bune si dotarile de calitate, precum si personalul prietenos si amabil vor asigura o vacanta reusita. Activitati/Divertisment Biliard, tenis de masa, fotbal si golf (langa hotel) – contra cost, program de animatie cu nopti tematice. Dotari camera Wi-fi in camera, Uscator de par, TV , Seif, Balcon / Terasa, Aer conditionat in camera Dotari hotel Wi-fi / Wireless Lan, Umbrele si sezlonguri pentru piscina, Receptie 24h, Permite animale de companie, Loc de joaca pt copii, Camera pentru bagaje, Bar, Sporturi, Parcare, Restaurant, Piscina exterioara, CH ( incalzire centralizata ), AC ( aer conditionat ) Facilitati camere Hotelul dispune de camere single, duble, triple, de familie. Camerele sunt luminoase și spațioase, fiecare având balcon sau terasă. Toate sunt dotate cu telefon, TV satelit, aer condiționat (contra cost, 35 euro/săptămână), baie cu duş sau cadă, uscător de păr, seif (contra cost, 15 euro/săptămână), minifrigider (contra cost, 3 euro/cameră/zi sau 15 euro/cameră/săptămână), ceainic. Camerele duble au o suprafață de 20 mp. Facilitati copii Piscină exterioară, loc de joacă. Facilitati hotel Hotelul oferă oaspeților săi recepţie 24 h, restaurant, snack bar, bar la piscină, room service, servicii de închiriere de mașini și biciclete, cameră pentru bagaje, Wi-Fi în spațiile publice (contra cost), grădină, zonă de gratar, parcare gratuită, masaj, babycot (la cerere), casă de schimb valutar. Hotelul acceptă animale de companie la cerere. Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, dar salteaua este contra cost (aprox. 2 euro pentru o saltea). Piscina Hotelul dispune de o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, dar salteaua este contra cost (aprox. 2 euro pentru o saltea). Plaja publica cu nisip fin este frumos amenajata, usor accesibila, ideala pentru copii. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Puncte forte - Situat intr-o zona linistita si aproape de plaja; - Servicii exceptionale; - Wifi gratuit in zonele publice.Facilitati copii
Piscină exterioară, loc de joacă.

Facilitati camere
Camerele sunt luminoase și spațioase, fiecare având balcon sau terasă. Toate sunt dotate cu telefon, TV satelit, aer condiționat (contra cost, 35 euro/săptămână), baie cu duş sau cadă, uscător de păr, seif (contra cost, 15 euro/săptămână), minifrigider (contra cost, 15 euro/cameră/săptămână), ceainic. Camerele duble au o suprafață de 20 mp.

Localizare
Pozitia hotelului este una privilegiată, la o distanță mică de mare, dar și de centrul stațiunii. Hotelul Contessa este situat în Argassi, la 300 de metri față de plaja de nisip, la câteva minute de centrul stațiunii și de renumita plajă Vasilikos. Portul Zakynthos se află la 3 km distanță, iar aeroportul la 5 km.

Facilitati hotel
Hotelul oferă oaspeților săi recepţie 24 h, restaurant, snack bar, bar la piscină, room service, servicii de închiriere de mașini și biciclete, cameră pentru bagaje, Wi-Fi în spațiile publice (contra cost), grădină, zonă de gratar, parcare gratuită, masaj, babycot (la cerere), casă de schimb valutar. Hotelul acceptă animale de companie la cerere. Hotelul dispune de o piscină exterioară cu şezlonguri şi umbrele gratuite, dar salteaua este contra cost (aprox. 2 euro pentru o saltea).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Bar
Sporturi
Parcare
Restaurant
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie