Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN WORLD PALACE KEMER (EX.ALVA DONNA WORLD)


Descriere

Situat în Kemer, Hotelul Alva Donna World Palace are o zonă de plajă privată, piscine exterioare și interioare. Se oferă acces WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție teren de tenis și minigolf. Oaspeții mai tineri se pot juca în siguranță la locul de joacă sau la clubul pentru copii. Hotelul are o saună și hamam. Orașul antic Phaselis este la 12,4 km de proprietate. Aeroportul Antalya se află la 66,5 km de hotel.

Localizare

Orașul antic Phaselis este la 12,4 km de proprietate. Aeroportul Antalya se află la 66,5 km de hotel.

Facilitati Hotel

Situat în Kemer, Hotelul Alva Donna World Palace are o zonă de plajă privată, piscine exterioare și interioare. Se oferă acces WiFi gratuit.

Restaurantul hotelului oferă o varietate de mâncăruri. La cerere pot fi pregătite meniuri de diete speciale. Barul oferă băuturi și băuturi răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție teren de tenis și minigolf. Oaspeții mai tineri se pot juca în siguranță la locul de joacă sau la clubul pentru copii. Hotelul are o saună și hamam.

Facilitati Camere

Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiționat, minibar și balcon. De asemenea, există și un fierbător electric. Băile private au cadă sau duș, uscător de păr și halate de baie. Facilitățile suplimentare includ o cutie de valori și lenjerie de pat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.