Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Serik. Club Prive by Rixos este un hotel deluxe situat la malul marii unde detine o plaja privata de 300 m. Camerele sunt spatioase si dotate modern cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine cateva restaurante situate la malul marii si servesc preparate din fructe de mare si delicii internationale. Hotelul mai dispune de o patiserie care serveste o gama larga de deserturi. La plaja este un bar in stil mediteranean care isi incanta turistii cu bauturi racoritoare si gustari. Copii au un club in care au activitati de pictat, spectacole cu baloane, spectacol de magie, programe de stiinta si diverse activitati pe plaja. Adultii se pot relaxa in cel mai modern centru Spa unde pot face sauna, hammam, masaj si diferite proceduri cosmetice.

Localizare

Hotelul este localizat in Belek pe o plaja cu o lungime de 300 metrii. Aeroportul Antalya este localizat la 27 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant Club House unde turistii pot servi preparate bio la micul dejun, pranzul si cina in sistem a la carte, toate acestea fiind atent preparate de chefi bucatari; Beach Lounge, oferind un decor deluxe cu canapele chic si mese de lemn, serveste paste, pizza, fructe de mare, salate, deserturi, sucuri proaspete, selectie de vinuri si cocktailuri, la pranz sau cina. La pavilioanele de pe plaja se serveste mancare si bautura de la Beach Bar;
Facilitati sport: 2 terenuri de tenis, yoga, pilates, centru spa;

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu bucatarie, frigider, terasa, mini bar in fiecare camera, aer conditionat, TV, internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )