Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT SPA


Descriere

Construit in anul 2008, cu o suprafata totala de 200.000 mp, hotelul dispune de 571 de camere repartizate astfel:
449 camere standard (suprafata 42-50 mp, capacitate maxima 3 pers.)
6 camere pentru persoane cu dizabilitati
18 camere family garden (suprafata 70 mp, capacitate maxima 4+1 pers.) situate in cladirea principala spre gradina, alcatuite din doua dormitoare conectate printr-o usa (unul cu pat dublu si celalalt cu 2 paturi separate), doua bai (una cu cada si una cu dus) si balcon
46 camere family lake (suprafata 80 mp, capacitate maxima 4+1 pers.) situate in cladirea principala, alcatuite din doua dormitoare conectate printr-o usa (unul cu pat dublu si celalalt cu 2 paturi separate), doua bai (una cu cada si una cu dus), terasa cu sezlonguri si umbrela; acces direct la piscine
6 suite diamond (suprafata 310 mp, capacitate maxima 4+1 pers.):
la parter: piscina privata cu jacuzzi, canapele din piele, bar, bucatarie, dus, sauna, 3 terase cu sezlonguri sau masa cu scaune,
la etaj: separate printr-un coridor, un dormitor matrimonial si 1 dormitor cu paturi separate, fiecare cu baie cu jacuzzi, balcon comun;
20 suite golf (suprafata 65 mp), de doua tipuri: fie un dormitor matrimonial, living si baie (capacitate maxima 3 pers.), fie un dormitor matrimonial, un dormitor cu paturi separate, 2 bai (capacitate maxima 4+1 pers.)
4 suite blue (suprafata 80 mp, capacitate maxima 3 pers.) cu vedere la mare, cu living despartit de dormitorul matrimonial printr-o draperie, baie cu jacuzzi, bucatarie, balcon cu sezlonguri
10 vile lake (suprafata 160 mp, capacitate maxima 6 pers.), de doua tipuri (vile Saphir & Amber) cu living, bucatarie, 3 dormitoare (unul cu pat matrimonial si doua cu paturi separate), 3 bai (2 dintre ele cu jacuzzi)
17 casute lake (suprafata 100 mp, capacitate maxima 6 pers.), de doua tipuri:
5 casute Lapis Lake (capacitate maxima 4+1 pers.) cu 1 living, 2 dormitoare matrimoniale, 1 dormitor cu paturi separate, bucatarie, baie cu jacuzzi, terasa cu sezlonguri si umbrela.
12 casute Turquaz Lake (capacitate maxima 6+1 pers.) cu 1 dormitor matrimonial, 2 dormitoare cu paturi separate, baie cu cada, 3 terase si acces catre cladirea principala printr-un tunel.
1 presidential suite (suprafata 700 mp) situat la ultimul etaj, cu vedere splendida asupra marii; are 3 dormitoare, living, birou, bucatarie, salon pentru cina, piscina cu jacuzzi, 1 jacuzzi cu vedere la mare, sauna, 4 bai, zona pentru sport, zona pentru cocktail, 2 terase, balcon.

Localizare: pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de aeroport. Hotelul se afla pe plaja din Iskele Mevkii, o zona frumoasa din Belek, la doar 2 km de centrul orasului.

Dotari camera: telefon, LCD satelit, minibar, aer conditionat, seif, internet prin cablu (gratuit), internet wireless (cu plata), baie cu cada si dus, uscator de par, halat, papuci, balcon sau terasa, mocheta sau parchet si covor.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant snack la piscina, 7 restaurante a la carte (mediteranean, turcesc, asiatic, latin & nord american, fructe de mare, frantusezc si grill kebab), restaurant a la carte VIP, patiserie, 10 baruri, piscina interioara (cu incalzire), 8 piscine exterioare 12.000 mp, aquapark, piscine pentru copii, 3 jacuzzi, animatie, spectacole seara, muzica live, mini club pentru copii si adolescenti (0-17 ani), aerobic (cardio, jogging, yoga, Pilates, gimnastica in apa), fitness, hammam, sauna, aromatherapie, sporturi acvatice nemotorizate, tenis de masa, bedminton, 10 terenuri de tenis, mini-fotbal, baschet, volei pe plaja, darts, squash, boccia, tir cu arcul, play station, discoteca, internet wireless in zonele publice, room service, 7 sali de conferinta cu o capacitate totala de 2000 de locuri dotate cu echipament modern.
Servicii cu plata: baby-sitting, nocturna si echipamentul pentru terenurile de tenis, centru spa, masaj, doctor, sporturi motorizate, surf, sala de jocuri, bowling, biliard, 2 terenuri de fotbal la standarde internationale, inchiriere masini, coafor si frizerie, centru comercial, narghilea, spalatorie, internet cafe.

Plaja de nisip si pietricele, cu ponton. Plaja are o lungime de 250 m si latime de 55 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- oaspetii beneficiaza la sosire de sampanie, suc natural de fructe si un platou de fructe proaspete in camera;
- in toate restaurantele tinuta este obligatorie si nu se fumeaza.
- - accesul in restaurantele a la carte este 10 euro si se face in baza unei rezervari; copiii sub 7 ani nu au acces in aceste restaurante.
- Minibarul se realimenteaza cu racoritoare, apa si bere gratuit, in fiecare zi.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie