Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in 2007, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 23.000 mp si este format din 4 cladiri cu cate 5 etaje, avand in total 372 de camere. Hotelul dispune de o zona de piscine si aquapark cu o suprafata de 1300 mp.
Tip masa: Ultimate All Inclusive.

Localizare:Hotelul este situat pe plaja, in Bogazkent, la 40 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja hotelului este cu nisip si pietricele si ere lungime de 150 m si latime de 100 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat centralizat, TV satelit, mini bar, seif, telefon, internet wireless, baie cu cabina de dus, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, patiserie, baruri, piscine exterioare, aquapark pentru adulti si copii, piscina interioara pentru adulti si copii, baie turceasca, sauna, jacuzzi, teren de tenis, teren de basket, teren de volei, tenis de masa, centru fitness, mini golf, cinema.
Servicii cu plata: restaurantul a la carte Venezia, bauturi premium, bauturile de import intre orele 01:00 -10:00, bauturi de import in restaurant, fresh-uri din fructe, room service, internet cafe, sala de jocuri, bowling, biliard, centrul Spa, masaj si alte tratamente, servicii medicale, servicii de curatatorie, nocturna si echipament pentru tenis, sporturi acvatice, teren de fotbal.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), junior club (13 - 16), aquapark, piscine, loc de joaca.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur, la un singur restaurant, cu exceptia Venezia Restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie