Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT SPA


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2011, are o suprafata de 22.000 mp si dispune de 509 camere repartizate in cladirea principala cu 4 etaje si in alte 4 corpuri de cladire cu cate 5 etaje.

Tip masa: Ultimate All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat in localitatea Colakli, pe plaja, la 60 km fata de centrul orasului Antalya si la 55 km fata de aeroport.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja privata cu nisip cu o lungime de 190 m. Sezlongurile si umbrelele la plaja sunt gratuite, prosoapele se inchiriaza contra unui depozit.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, parchet, internet wi-fi.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc, chinezesc, cu fructe de mare), baruri, patiserie, gozleme, inghetata, 6 piscine (pentru adulti si copii, cu aquapark, cu apa sarata, interioara), baie turceasca, sauna, baie cu aburi, internet wi-fi in lobby si locurile publice, teren de tenis, basket, voley pe plaja, tenis de masa, fitness, aerobic, stretching, darts, mini golf, cinema, discoteca, programe de animatie, muzica live.
Servicii cu plata: sporturile acvatice (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, sala de jocuri, jocuri video, biliard, bowling, nocturna de tenis si inchirirea de echipament pentru tenis, bauturile alcoolice de import si freshurile din fructe, restaurantul Caretta, room service.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina pentru copii, aquapark pentru copii, mini club, junior club, loc de joaca pentru copii.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data / sejur 7 nopti, cu exceptia restaurantului Caretta);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie