Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT SPA(EX. CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT)


Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 1997 si renovat in 2014. Este construit pe o suprafata de 50000 mp si este format din cladirea principala cu 4 etaje, cladirea anexa cu 5 etaje si alte 4 blocuri cu terase, avand in total 514 camere.

Tip masa: Ultimate All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat la 4 km de centrul orasului Side si la 65 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului are o lungime de 150 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, seif, mini bar, TV satelit, telefon, internet wireless, baie cu cabina de dus, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal si alte restaurante bufet, patiserie, inghetata, waffle, 4 restaurante a la carte, 6 baruri, cafenea, discoteca, program de animatie, muzica live, piscine exterioare pentru adulti si copii, piscine cu tobogane, piscina interioara (incalzita iarna), centru Spa de 800 mp, Spa exterior cu piscina (neincalzita) cu hidromasaj, jacuzzi si zona de masaj, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, dart, boccia, teren de basket, sali de conferinta, internet wireless, cinema.
Servicii cu plata: restaurantul a la carte Italian, toate bauturile de import intre orele 01:00 10:00, bauturi alcoolice premium, bauturi energizante, sucuri proaspete de fructe, room service, nocturna si echipamnet pentru tenis, sporturi de apa, bowling, biliard, centru Spa, masaj si alte tratamente.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina, aquapark, mini club, loc de joaca pentru copii.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (gratuit o singura data / sejur 7 nopti, cu exceptia restaurantului Italian);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://www.crystalhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie