Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INCEKUM SU HOTEL


Descriere

Hotelul Grand Bali este situat într-o parte liniștită a străzii Damlatas din Alanya, cunoscută în întreaga lume ca Perla Rivierei Turcești. Hotelul este situat central și se află la doar 150 m de plaja Kleopatra, la 100 m de Peștera Damlatas, la 80 m de Muzeul Alanya, Centrul Cultural și Informațiile Turistice. Aeroportul Antalya este la 120 km distanță, iar Aeroportul Gazipasa este la 40 km distanță. Facilitati cameră: Toate camerele sunt dotate cu televizor prin satelit, Wi-Fi, minibar, ceainic (cafea și ceai), seif, telefon cu disc direct, aer condiționat, Balcon, băi cu duș sau cadă, toaletă, uscător de păr, telefon și sistem audio TV în baie. ACTIVITĂȚI GRATUITE:Piscină în aer liber cu piscină separată pentru copii, jacuzzi, șezlonguri și șezlonguri la piscină, baie turcească, salon TV și TV LCD de 150 de inch și sistem de cinema DVD în salon, Wi-Fi, cărți de joc, backgammon și șah, volei pe plajă, teren de baschet public la 150 m distanță. O dată pe săptămână noapte turcească și muzică live în hotel. EXTRA COST: Spa & Masaj (saună, camere de masaj, salon de înfrumusețare), coafor, sală de întâlniri, colț de internet, magazin de suveniruri, șezlonguri și șezlonguri și toate sporturile acvatice pe plajă și la 150 de metri de hotel: terenuri de tenis în aer liber. RESTAURANT & BARURI RESTAURANT INTERIOR: Capacitate de 100 de persoane, mic dejun, prânz și cină servite în stil bufet. RESTAURANT TERRASĂ: Capacitate de 120 de persoane, mic dejun, prânz și cină servite în stil bufet. De la serviciul de băuturi bar separat între orele 10:00 - 21:00. SALON TV & BAR: Capacitate de 40 de persoane, TV LCD și sistem de cinema DVD în Salonul TV, de la barul separat serviciu de băuturi între 10:00 - 24:00 ore. SALON INFO: Pentru 12 persoane, masă specială de întâlnire cu conexiune la internet, colț de internet separat cu 2 calculatoare, Informații pentru oaspeții turiști de la touroperatori se află și aici. SALĂ DE ÎNTÂLNIRE: Capacitate de 40 de persoane, pentru întâlniri și interviuri, există un sistem audio și video în salon. (Ora de serviciu poate avea diferențe în funcție de sezon) · Recepție și serviciu de bun venit non-stop · Serviciu de cameră pentru depozitarea bagajelor · Seif la recepție · Serviciu de cameră 24 de ore · Wi-Fi (în toate zonele publice și în camere) · Meniu de perne · Telefon · Serviciu de schimb valutar și poștal · Serviciu de trezire · Serviciu de spălătorie, curățătorie și călcare · Doctor · Cadouri speciale pentru oaspeții de lună de miere sau aniversări de nuntă. · Dacă excursia ta de zi sau ora de check-out este înainte de ora micului dejun, te rugăm să comanzi un pachet de mic dejun ziua anterioară la recepție până la ora 20:00

Descriere si facilitati hotel

Cu o pozitionare excelenta pe malul marii, Incekum Su este un hotel perfect pentru familiile ce sunt in cautarea unui concediu in care rasfatul si distractia se imbina perfect, confortul fiind garantat de multimea de servicii si facilitati puse la dispozitie.

Distanta pana la centrul orasului Alanya este de 25 km. Alanya, cu numeroasele sale facilitat de cumparaturi si divertisment, este disponibila de la hotel cu un taxi privat sau cu transportul public. Distanta pana la aeroportul international din Antalya este de aprox. 95 km si pana in centrul orasului Antalya cca. 105 km.

 

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja private, o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru soare, o piscina interioara, acces gratuit la internet in zonele publice, sala de fitness, baie turceasca, un bar si un restaurant,receptie deschisa 24/7, camera de bagaje, terasa, gradina.

Contra cost: transfer de la si catre aeroport, servicii de spalatorie si curatatorie, servicii de inchirieri auto, salon de frumusete, magazine, sporturi acvaice si pe plaja, servicii medicale.

Facilitati camere

Incekum Su detine 124 de camere, unele cu vedere partiala sau cu vedere complete spre mare si include dotari precum aer conditionat, tv, telefon fix, minibar, seif, baie cu cada si dus, uscatori de par si articole de toaleta.

Facilitati pentru copii

Pentru cei mici, hotelul pune la dispozitie o piscina de mica adancime si tobogane acvatice, loc de joaca, unde acestia se pot distra in voie.

Plaja

Incekum Su dispune de zona de plaja privata cu nisip, aflata la doar cativa metri de hotel, ce este amenajata cu sezlonguri, umbrele pentru soare si facilitati pentru sporturi nautice oferite de centrele din aproriere.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Receptie 24h
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camera pentru bagaje
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet