Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KLEOPATRA BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya la o mica distanta de centrul orasului.Hotelul Kleopatra Beach este situat în Alanya; se află la 1 km de centrul orașului, la 30 m de plajă și la 118 km de Aeroportul Antalya. Principalele obiective din Alanya, Pestera Damlatas si Castelul din Alanya sunt la 4 km de proprietate. Taxiuri și microbuze sunt disponibile pentru transportul dumneavoastră. Facilitati hotel: Restaurantul hotelului ofera turistilor preparate locale si internationale. Pozitionat aproape de centrul orasului Alanya, acest hotel ofera turistilor acces la magazine, centre comerciale si restaurante. Facilitai camera: Camerele au aproximativ 22-24 m2 și pardoseală din ceramică și covoare. Acestea au un dormitor care include aer condiționat split, televizor cu satelit, canal muzical, canapea, seif (cu taxă suplimentară), telefon, minibar (cu taxă suplimentară), o baie cu duș, toaletă și uscător de păr, și un balcon. Capacitatea acestora este de minim 2 persoane și maxim 3+1 persoane. Serviciul în cameră este disponibil și între orele 08:00 și 24:00. UTILITĂȚI: Caracteristici (gratuite) Piscină în aer liber Piscină pentru copii în aer liber Pătuț pentru bebeluși Șezlonguri (la piscină) Umbrele (la piscină) Saltea (la piscină) Plajă (nisip) Plajă (nisip) Mic dejun, prânz și cină Lift Sală TV Piscină acvatică Sală de întâlniri cu capacitate de 105 persoane Sport și activități Biliard-Tenis de masă, volei pe plajă Baie turcească, saună, masaj, centru de înfrumusețare (toate cu taxă suplimentară), Sporturi nautice (toate cu taxă suplimentară), Animații și spectacole (de două ori pe săptămână) BARURI ȘI SNACK-URI: Bar la piscină Programul de servicii este între orele 10:00 și 00:00. (All inclusive: 10:00-23:00) Nu este permisă servirea băuturilor alcoolice persoanelor sub 18 ani. Bar de restaurant Programul de servicii este la orele de masă. Bar de pe plajă Programul de servicii este între orele 08:00 și 17:00. Nu sunt incluse în pachet(extra cost): Doctor Minibar Seif Șezlonguri (pe plajă) Umbrele (pe plajă) Saltele (pe plajă) Saună Centru de înfrumusețare Sporturi nautice Spălătorie Wi-fi Pachete speciale: Nuntă Luna de miere

Localizare

Hotelul Kleopatra Beach este situat în Alanya; la 1 km până în centru, 30 m până la plajă, 118 km până la Aeroportul Antalya.
Taxi și microbuz sunt disponibile pentru transportul dumneavoastră.

Facilitati camera

Majoritatea camerelor au vedere la mare si sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par,telefon in baie, telefon,TV satelit, aer conditionat, mini bar si seif (contra cost) ,radio si balcon.

Hotelul dispune de 203 camere.

Facilitati hotel

Receptie, lobby, lobby bar, salon de infrumusetare, cafenea, seif, magazin de suveniruri, cabinet medical,spalatorie, piscina, bar la piscina, restaurant, sala de conferinta, parcare. Turistii care doresc sa se relaxeze sau sa faca sport beneficieaza de: salon Spa, aerobic, masaj, biliard, sala de jocuri, program de animatie in fiecare seara, sporturi de apa motorizate pe plaja contra cost.

Pentru familiile cu copii hotelul pune la dispozitie: piscina pentru copii,babysitting (contra cost) si loc de joaca.

Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt gratuite la piscina.

Contra cost: doctor, minibar in camera si seif, sezlongurile, saltelele si umbrelele de la plaja, spalatorie, bauturile si gustarile din import.

Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip.

Internetul este gratuit doar in lobby.
Pe plaja, in camere, restaurant, bar sau gradina, acesta este extra charge. Internetul care se plateste suplimentar este de mare viteza si nelimitat.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )