Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Kaya Belek 5* este situate in statiunea turistica Belek, pe malul Marii Mediterane. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 29 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 300 metri. Trei piscine exterioare, doua cu adancimea de 110 - 160 cm si una pentru copii cu adancimea de 10 - 110 cm si 5 tobogane pentru copii. Piscine inerioara incalzita de 110 - 160 cm. Sezlonguri, prosoape si umbrele.
Mini Club (4 - 12 ani): ateliere si activitati distracive si educative organizate de ingrijiori specializati. Locuri de joaca pe nisip si pe iarba.
Teens Club (13 - 16 ani)
Spa & Welless: bai turcesti, sauna, bai cu aburi, masaje, coafor si sala de fitness.
Activitati sportive si de recreere: badmintor, volei, boccia, tenis, fotbal, biliard, echitatie, golf, canoe, sea bicycle, jetski, banana boat si ringo.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, sport (step aerobic, gimnastica in apa, belly dance, sporuri la piscina si pe plaja), spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Barbecue A la Carte Restaurant, Italian A la Carte Restaurant, Asian A la Carte Restaurant, Turkish A la Carte Restaurant.
Baruri: Lobby Bar (snacks), Pool Bar, Beach Bar (snacks), Disco Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, seif, minibar.

STANDARD ROOM LAND VIEW (20 - 30 m2) - dormitor, baie si balcon (3 m2). Capacitate 2 + 1/2 + 2/3/3 + 1
STANDARD ROOM SEA VIEW (30 m2) - dormitor, baie si balcon (3 m2). Capacitate 2 + 1/2 + 2/3/3 + 1
SUITE (50 m2) - dormitor, living, baie si balcon (7 m2). Capacitate 2 + 2/3 + 1

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie