Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARA BARUT COLLECTION


Descriere

LOCATIE Situat la 10 km de Aeroportul Antalya. La 12 km de Centrul Orasului Antalya. Centrul celui mai apropiat oras la 3 km - Lara. Transport: Autobuz, Taxi (Kundu-Lara-Antalya-Side-Alanya). FACILITATI HOTEL Restaurante si Baruri: Diverse optiuni gastronomice, inclusiv specific turcesc si international. Baruri disponibile pentru bauturi si cocktailuri. Piscine: Piscine exterioare si interioare, piscina cu apa dulce si apa de mare, piscina incalzita, piscina pentru copii, piscina tip laguna. Plaja: Plaja cu nisip lunga de 275 de metri si un ponton. Facilitati Spa: Centru spa disponibil. Activitati pentru Copii: Diverse activitati pentru copii. Sporturi: O gama variata de sporturi disponibile. Divertisment: Optiuni de divertisment pentru oaspeti. FACILITATI CAMERE (NUMAI CAMERE STANDARD) Dotate cu pat king-size (200200) + canapea extensibila (140200) sau 2 paturi super single (120*200) + canapea. Sistem de automatizare a camerei inteligent, masa de toaleta si oglinda, fier si masa de calcat. Baie cu dus/WC, aer conditionat central, TV Smart IP LCD Ultra HD de 55", Chromecast, internet wireless. Facilitati suplimentare: Nespresso capsule coffee machine, set ceai & cafea, balcon, podea de parchet. Capacitate maxima: 2+1 sau 3 persoane. GASTRONOMIE Hanimeli Patisserie: Deserturi proaspete, prajituri, ciocolata, muffins-uri, servite cu diverse optiuni de cafea. Restaurante A la Carte: Optiuni precum Turkish Cuisine, Seafood, Akdeniz Restaurant, Tirmis Restaurant, Iro Sushi Bar, Turunc International Restaurant, Pizzeria Di Laura. Baruri: Diverse baruri pentru bauturi si cocktailuri. SERVICII SPECIALE Pavilion: Serviciu cu taxa inclus in sezonul de vara, oferind diverse servicii si bauturi. Luna de Miere: Pachet special cu facilitati precum fructe uscate, ciocolata, sampanie, decorare pat, si alte surprize romantice. Gym in the Room: Posibilitatea de a solicita echipamente de fitness in camera. FACILITATI PENTRU FAMILII CU BEBELUSI Bary Star Baby Concept: Servicii speciale pentru bebelusi, inclusiv echipamente, produse de ingrijire si facilitati specifice. Kids Club Concept (4-12 ani): Activitati dedicate pentru copii, mini-disco, cinema, si alte divertismente. CONCEPTE SPORTIVE O gama variata de activitati sportive, de la piscina la echitatie, disponibile atat gratuit, cat si cu taxa suplimentara. FACILITATI DE CONFERINTE SI EVENIMENTE Sali de conferinte cu capacitati variate si dotari tehnice. Posibilitate de organizare evenimente private. ALTE SERVICII Facilitati gratuite: Internet, prosoape, umbrele, sezlonguri la piscina si plaja, facilitati de fitness. Servicii cu taxa: Pavilion, room service, spalatorie si curatatorie, inchiriere masini, servicii medicale, etc.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Lara, la 8 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalya. 

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un restaurant principal, 8 restaurante a la carte, 5 baruri, 4 piscine exterioare, piscina interioara, topogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinta.

Facilitati camere

Camerele moderne si spatioase ofera urmatoarele facilitati: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, fierbator, balcon sau terasa, room service, internet Wi-Fi.

Facilitati copii

Copii au un bufet special pentru ei, 2 piscine, 2 topogane, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), junior club ( 13-16 ani), bona (contra cost).

Plaja

Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip si pietris dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Exista de asemenea un bar pe plaja care serveste o gama larga de bauturi racoritoare.

Sport si agrement

Sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, minifotbal, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, tir cu arcul, minigolf, animatie, muzica live, discoteca, sala pentru squash.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )