Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WYNDHAM GARDEN LARA (EX.LARA FAMILY CLUB)


Descriere

Descriere : Hotelul consta in 4 corpuri de cladire cu un total de 348 de camere. A fost deschis in anul 2013 si este amplasat in a doua linie de hoteluri fata de plaja.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat in Lara, la 14 km de aeroportul Antalya si la 9 km de centrul orasului Antalya.

Plaja:Hotelul dispune de plaja privata cu nisip situata la aproximativ 330 m distanta (se traverseaza strada pentru a ajunge la plaja). Exista serviciu de transfer la plaja. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: mini bar, seif, TV LCD, internet wi-fi, telefon, aer conditionat centralizat, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte (pescaresc, italian, turcesc, asiatic, mexican, barbeque), baruri (printre care lobby bar, pool bar, bar pe ponton, disco bar), patiserie, inghetata, piscina exterioara pentru adulti, aquapark cu 4 tobogane, piscina pentru copii cu 4 tobogane, programe de animatie, centru Spa, baie turceasca, sauna, camera de jocuri, teren de tenis, teren de voley, fotbal, basket, handbal, tenis de masa, biliard, darts, centru fitness, sah, internet wi-fi, programe de animatie.
Servicii cu plata: a doua rezervare pentru restaurantele a la carte, restaurantul a la carte Barbeque, bauturi alcoolice premium, biliard, masaj si alte tratamente in centrul Spa, jacuzzi, sala de jocuri, internet cafe, rent-a-car, spalatorie, centru comercial, room service, nocturna pentru terenul de tenis.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina pejntru copii, mini club (4-8 ani), maxi club (8-12 ani), cinema, mini disco, loc de joaca, bufet pentru copii in restaurantul principal.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti la unul din restaurantele a la carte, cu exceptia restaurantului Barbeque;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4*

Pagina web: www.larafamilyclub.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie