Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK ARCADIA SPORT RESORT


Descriere

Construit in anul 2005 si renovat in 2012, cu o suprafata totala de 97.000 mp, hotelul dispune de 465 de camere repartizate astfel:
371 camere standard in caldirea principala si bungalowuri
91 camere family, cu doua dormitoare in cladirea principala si bungalowuri
3 grand suite, cu jacuzzi in cladirea principala.

Localizare: pe malul marii, la 35 km de aeroport si la 40 km de centrul orasului Antalya. Hotelul se fla la doar 700 m de centrul Belek-ului.

Dotari camera: minibar, aer conditionat centralizat, televizor, seif, uscator de par, telefon, baie cu cada, parchet laminat, balcon / terasa.

Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, chinezesc, japonez, turcesc, barbeque), baruri, piscina interioara incalzita, piscina exterioara cu decoruri specifice zonei Pamukkale, piscina exterioara semi-olimpica, piscina pentru relaxare, piscina pentru copii, tobogane, miniclub, gimnastica in apa, sporturi acvatice nemotorizate, canoe, hidrobiciclete, catamaran si surfing (cu licenta), terenuri de tenis, seif, internet Wifi, discoteca, spectacole in timpul serii, petreceri pe plaja, jocuri pe plaja, boccia, tenis de masa, darts, minigolf, cinema, spectacole cu muzica live, programe de animatie la piscine, centru fitness.
Servicii cu plata: bauturile locale imbuteliate si de import, servicii medicale, telefon, lectii de tenis, nocturna, coafor, spalatorie, sporturi acvatice motorizate, masaje in centrul Spa, room service (04:30-02:00), pavilioane, sala de jocuri, jet ski, parasailing, banana, ringo, cursuri de scufundari.

Plaja cu nisip, cu o lungime de 2,5 km. Prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- pentru restaurantele a la carte, rezervarile se efectueaza contra cost
- animalele de companie nu sunt premise
- in restaurante, tinuta este obligatorie.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie