Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK ARCADIA SPORT RESORT HOTEL


Descriere

Locație: Limak International Hotels & Resorts se află în İskele Mevkii, Belek-Serik, Antalya, la o distanță de aproximativ 40 km de Arcadia Hotel Antalya și la 35 km de aeroport. O destinație frumoasă situată la o distanță convenabilă de numeroase atracții. Facilități Hotel: Restaurante: Pinea Restaurant oferă bufet deschis pentru micul dejun, prânz și cină. La Cucina servește bucătărie italiană à la carte. Red Wok oferă mâncare chinezească à la carte. Sushida servește sushi japonez. Pasha aduce în prim-plan bucătăria tradițională turcească. Mangal BBQ oferă barbecue la masă. Baruri: Odeon Bar, Lykia Bar, Beach Bar, Mc Arcadia Snack, Sailor Bar, Lobby Bar, Gözleme Snack, Disco Bar, și Aspendos Bar sunt locuri ideale pentru relaxare și socializare. Piscine și Plajă: 3 piscine în aer liber și o piscină pentru copii. Acces la plaja privată. Spa și Activități pentru Copii: Centru de wellness cu saună și baie turcească. Mini-club pentru copii cu diverse activități. Sport și Divertisment: Terenuri de tenis și fotbal în complex. Activități zilnice și program de divertisment de seară. Terenuri de volei pe plajă și fitness center. Activități nautice și mini-golf. Facilități Cameră Standard: Facilități standard pentru camerele din clădirea principală și din bungalow includ: Scaun, balcon, televizor cu canale de muzică, podea laminată. Uscător de păr, seif, minibar, telefon direct în cameră și în baie. Canal de informații despre hotel și duș sau cadă în baie. Aer condiționat central și încălzire centrală.

Localizare

Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 30 km de aeroportul din Antalya, 35 de km distanta de centrul orasului Antalya si 100 km distanta de statiunea Alanya.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurantul principal Pinea, plus inca 4 restaurante a la carte, cu specific italienesc, chinezesc, japonez si turcesc.

Pe langa numeroasele baruri, sunt si 4 snack baruri si un barbeque zone.

Pe langa sala de conferite, echipata cu tot ce este necesar (contra cost), turistii se pot bucura de urmatoarele activitati si facilitati: Disco ( Indoor & Outdoor – winter/summer ) Cinematograf interior,  parcare privata gratuita, sporturi de apa (contra cost), Mini Golf (gratuit), masa de tenis, Shopping Centre ( Indoor / Outdoor ), Aqua Park , piscine exterioare ( 3 ) & piscina pentru copii(1) plaja privata, teren de tenis( 4 ) (echipamentul se inchiriaza contra cost) , animatie zilnica, Mini club (270 m²), Biliard (contra cost ), teren de Volei, Fitness centre (gratuit), Sauna (gratuit), piscina interioara (89m3) baie turceasca (gratuit), Masaj (contra cost), salon de infrumusetare ( contra cost ) Cinema in aer liber pe timp de vara, WI FI in toate zonele (gratuit)

Contra cost: spalatorie, cursuri tenis, coafor, room service, masa si SPA, centru de jocuri, taxa cazare animale de companie, toate bauturile si gustarile din import.

Facilitati camere

Toate camerele unitatii de cazare, beneficiaza de baie proprie, balcon, minibar, seif, uscator de par, TV Lcd, telefon, incalzire/aer conditionat centralizat.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Seif
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
Sporturi
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
piscină interioară
Camere nefumători