Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in mai 1995, renovat in 2012 cu o suprafata de 100.000 mp, hotelul dispune de 545 camere repartizate astfel: 187 camere superior (suprafata 36 mp); 252 superior deluxe (suprafata 36 mp); 60 camere superior deluxe (suprafata 44 mp); 27 camere superior family (suprafata 44 mp); 19 camere doublex (suprafata 50 mp); 4 camere premium suite (suprafata 180 mp); 1 Honey Moon Suite (suprafata 180 mp); 1 Honey Presidential Suite (suprafata 320 mp);

Localizare: pe plaja, la aproximativ 17 km de Kemer, la aproximativ 60 km de centrul orasului Antalya si la aproximativ 70 km de aeroportul din Antalya.

Dotari camera: aer conditionat, telefon, LCD TV, minibar, baie cu cada, minibar, internet wi-fi, seif, uscator de par, parchet sau mocheta.

Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, baruri, piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, animatie zilnica, muzica live, disco, tenis, seara turceasca, fitness, aerobic, volei, baschet, darts, gimnastica in apa, loc de joaca pentru copii, mini disco, sporturi de apa pentru copii (contra cost), lectii de tenis pentru copii (contra acost), trambulina bungee, zid de catarat pentru copii, meniu de copii, discoteca, programe speciale pentru tineri casatoriti.

Servicii cu plata: telefon, fax, room service, bauturile de import, acces internet spoturi motoricate de apa, magazine de diferite feluri, coafor, masaj, rent-a-car, doctor, internet cafe, terenul de tenis, baby sitting, spalatorie, cursuri de scufundari.

Plaja : de nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Alte informatii :
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- carduri acceptate: Visa, Master Card;
- alcolul nu se serveste persoanelor care nu au implinit virsta de 18 ani
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.marti.com.tr


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra
lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie