Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PAPILLON BELVIL:
Hotelul PAPILLON BELVIL este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 90.000 mp. Este format dintr-o cladire principala cu 4 etaje si 36 bungalow-uri de 2 si 3 etaje, avand in total 507 camere. Hotelul va fi renovat in 2019.
Tip masa:
High Class All Inclusive
Localizare HOTEL PAPILLON BELVIL:
Hotelul este situat la 4 km de orasul Belek si la 35 km de aeroportul Antalya.
Plaja:
Plaja privata a hotelului este cu nisip si are o lungime de 250 m. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, internet wireless, facilitati preparare ceai/cafea, uscator de par, baie cu cabina de dus, balcon.
Facilitati generale HOTEL PAPILLON BELVIL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante A la Carte (italian, asiatic), patiserie, baruri, discoteca, 3 piscine exterioare pentru adulti, piscina pentru copii, Aquapark cu 6 tobogane, sala de fitness, centru SPA, sauna, baie turceasca, 2 terenuri de tenis, baschet, volei, tenis de masa, programe de animatie, spectacole de acrobatie, muzica live.
Servicii cu plata: bauturile fresh din fructe, bauturi alcoolice servite in intervalul orar 02:00 09:00, biliard, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie si calcatorie, servicii medicale, coafor, sporturi acvatice, magazine, servicii de babysitter.
Facilitati copii HOTEL PAPILLON BELVIL:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: restaurant special pentru copii, club pentru copii pe diferite categorii de varsta (0-3 ani, 4-12 ani, 13-16 ani), programe de animatie, jocuri si petreceri tematice in aer liber, mini-bowling, mini-fotbal, mini-disco, piscina cu tobogan pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele A la Carte se face in baza unei rezervari; gratuit cate o rezervare pe sejur la fiecare restaurant;
- bauturile se servesc numai la pahar (cele imbuteliate sunt contra-cost);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: https://www.papillon.com.tr/EN/papillon-belvil

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie