Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ADAM & EVE HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya. Hotelul este dedicat exclusiv adultilor, copii nu sunt acceptati. Acest hotel se remarca prin arhitectura deosebita. Camere hotelului sunt deosebite, decorate in alb, cu oglinzi si lumini multicolore. Aceasta unitate de cazare este recomandata pentru tineri si cupluri romantice . Facilitati camere: baie cu dus cu efect de aburi, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon minibar, seif (gratuit), fierbator (set ceai si cafea) ,internet WiFi (gratuit), Papuci. Facilitati hotel: restaurant principal, 7 restaurante a la carte , 7 baruri, piscine exterioare, piscina interioara, tobogane, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, sali de conferinte , internet WiFi, internet cafe (contra cost). Alte servicii si facilitati: baie turceasca, baie ruseasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, minifotbal, squash, terenuri de tenis cu suprafata sintetica, inchirierea echipamentului de tenis (cu rezervare), tenis de masa, darts, boccia, animatie, muzica live (in anumite zile) discoteca. Pentru verificarea serviciilor contra cost, verificati factsheet-ul hotelului. Hotelul se remarca datorita arhitecturii deosebite, camerelor neobisnuite, decorate in alb, cu oglinzi si iluminare multicolora. Hotelul organizeaza seri si evenimente speciale. Este recomandat pentru tineri, cupluri romantice care prefera design-ul modern.

Localizare

Hotelul Adam & Eve este situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalya.

Facilitati camere

Toate camerele sunt construite cu podeaua din epoxidic, peretii sunt din oglinzi, astfel incat tot timpul exista vedere la mare sau la munte. Sunt locuri de relaxare, si paravane, camera de baie pentru relaxare de doua persoane, cu terapie de culoare si lumina, baie separata cu dus, uscator si sistem de aburi, plasma TV 106 cm, minibar, birou multifunctional, A/C, telefon direct, conexiune internet, seif.

Facilitatile hotelului

Restaurant principal pentru mic dejun si cina, pranz si cina la restaurantele À la Carte. Restaurante cu specific turcesc, japonez, pescaresc, frantuzesc, barbeque, si restaurant pentru nevazatori, bar la piscina, Club bar, Dock bar, Bluetooth bar, Martini, Cigar bar, discoteca, bar de noapte si cafenea Paris, centru SPA,  tobogane,  Sali de conferinta.

Facilitati pentru copii

Miniclub, piscina, bufet special, tobogan, mini discoteca, teren joaca, animatie.

Sport si agreement

Piscine exterioare si interioare, piscine pentru copii, sala fitness, teren de tenis, squash, volei si volei pe plaja, tenis de masa, baschet, mini fotbal, sporturile nautice nemotorizate. Programe de animatie speciale, DJ, evenimente si programe speciale 7 zile pe saptamana.

Servicii de masa

Eden Ultra All Inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari de dupa-amiaza, cina, gustari tarzii si noaptea, mini bar (aprovizionat zilnic), bauturi, un al doilea mini bar cu bauturi de import, restaurantele À la Carte (rezervare in avans) sunt cu plata. Pentru demipensiune plus - mic dejun, pranz, cina - incluse, toate celelalte mancaruri si bauturi sunt cu plata.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Acces internet
Sala de conferinta