Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul de lux Royal Holiday Palace este situat pe plaja din statiunea Lara, este inconjurat de gradini luxuriante si este cel mai nou hotel din aceasta zona, deschizandu-se in aprilie 2011.Plaja
Plaja hotelului este privată cu nisip, iar șezlongurile, umbrelele și prosoapele de plajă sunt gratuite.

Sport și agrement:
Hotelul dispune de baie turcească, saună, baie cu aburi, aqua gym, jacuzzi, sală de fitness, volei, baschet, tenis de masă, darts, biliard, bowling, sporturi acvatice.

Facilități pentru copii
Hotelul oferă pentru copii un mini-club (4-12 ani), Luna Park, 2 piscine cu tobogane, tobogane, loc de joacă special amenajat și programe de animație cu personal specializat, mini disco, baby-sitting (cu rezervare), pătut la cerere și bufet special în cadrul restaurantului principal.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, internet Wi-fi, TV prin satelit, uscător de păr, baie cu duș sau cadă, mini bar, seif (gratuit), balcon, room-service (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul deține un restaurant principal, 5 restaurante a la carte (pescăresc, mexican, italian, grill, asiatic - contra cost, cu rezervare prealabilă), 9 baruri, 2 piscine exterioare cu tobogane, o piscină interioară, 3 săli de conferințe, o sală de evenimente, magazine, cinema, programe de animație, muzică live, internet Wi-fi (în lobby).

Localizare
Hotelul Royal Holiday Palace este situat pe malul mării, la 17 km de centrul orașului și la 15 km de aeroport. Hotelul este deschis în anul 2011 și este alcătuit dintr-o clădire principală cu 10 etaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Lift
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Sporturi
Sala de conferinta
Room service
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Babysitting
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie