Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 600 m de centrul orasului si la 2 km de parcul acvatic Alanya Aquapark. Camerele sunt decorate modern si ofera facilitati precum: telefon, AC, TV Satelit, baie cu dus, uscator de par si seif. Hotelul ofera facilitati precum: restaurant international, receptie, piscina in aer liber, lift, internet Wi-Fi contra cost, activitati precum biliard, tenis de masa, masaj, biblioteca, divertisment de seara. Umbrelele si sezlongurile la plaja sunt contra cost.

Descriere si facilitati hotel

Sealine este un hotel de 3 stele din statiunea renumita Alanya, care se bucura de amplasare ideala – pe coasta mediteraneana, servicii si facilitati moderne, excelente pentru ca oaspetii sa se simta cat mai confortabil. 

Facilitati camere

Camerele hotelului Sealine sunt decorate modern si ofera un spatiu placut, elegant, plind de viata. Printre facilitile oferite se enumera: telefon, AC, TV Satelit, baie cu dus, uscator de par, serviciu de trezire, seif.

Facilitatile hotelului

Hotelul Sealine pune la dispozitia turistilor restaurant international, receptie, piscina in aer liber, lift, internet Wi-Fi contra cost, activitati precum biliard, tenis de masa, masaj, biblioteca, divertisment de seara. Hotelul nu accepta animale de companie.

 

Plaja

Umbrele si sezlonguri oferite contra cost

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie