Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2015 si este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 1.410.000 mp. Consta intr-o singura cladire cu 6 etaje si 426 de camere, din care 85% au vedere la mare.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 5 km de orasul Belek, la aproximativ 40 km de orasul Antalya si la aproximativ 30 km de aeroportul Antalya.

Plaja:Plaja privata a hotelului este cu nisip, are o lungime de 220 m si este premiata Blue Flag. Hotelul are ponton cu suprafata de 1800 mp, deschis in perioada 15.05 15.10. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, TV LCD, aer conditionat, seif, mini bar, baie cu cabina de dus sau cabina de dus si cada, uscator de par, halat de baie si papuci inclusiv pentru copii, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, masa si fier de calcat, internet wi-fi de mare viteza.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte (asiatic, mexican, italian, turcesc, pescaresc, barbeque), baruri, piscina exterioara principala, piscina exterioara pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, piscina exterioara conectata cu piscina interioara, aquapark cu 10 tobogane, aquapark cu 8 tobogane pentru copii si 5 pentru bebelusi, ponton pe plaja, sala de jocuri, cinema, amfiteatru, centru spa si welness, sauna, baie turceasca, centru fitness, club de golf, teren de basket, teren de fotbal, teren de tenis, mini golf, yoga, darts, tenis de masa, voley pe plaja, pilates, aerobic, sali de conferinta, jocuri la piscina, muzica live, programe de animatie.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, masaj si alte tratamente in centrul Spa, unele facilitati din zona Spa si welness, sala de jocuri, servicii de spalatorie si curatatorie, pavilion pe plaja, club de golf, teren de fotbal, sporturi avatice, echipamnet si lectii de tenis, cursuri de golf, bowling, playstation, cinema 7D, biliard, jocuri video, internet cafe, room service, servicii medicale.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pentru diferite categorii de varsta (1-3 ani sub supravegherea parintilor, 4-7 ani, 8-12 ani, 13-15 ani), cinema pentru copii, loc de joaca, piscina interioara si exterioara, aquapark pentru copii, mini disco, loc de joaca pe plaja.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.sueno.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie