Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DABAKLAR HOTEL


Descriere

Hotelul Dabaklar este situat la numai 900 m de plajele publice din Kuşadasi, oferind camere cu aer condiţionat și WiFi gratuit. Între facilităţile oferite de proprietate se numără o piscină în aer liber, un centru de fitness, o saună şi o baie turcească.

Localizare
Hotelul este amplasat în centrul oraşului, iar cea mai apropiată staţie de autobuz se găseşte la numai 150 m. Oaspeţii pot vizita oraşul antic Efes, aflat la numai 20 de minute de mers cu maşina de hotel. Aeroportul Selcuk Efes este situat la 18 km.

Facilitati Hotel
Restaurantul oferă mese tip bufet. Lounge barul serveşte o varietate de băuturi cu şi fără alcool, iar barul de vitamine, sucuri sănătoase de fructe. Între facilităţile oferite de proprietate se numără o piscină în aer liber, un centru de fitness, o saună şi o baie turcească.

Facilitati Camere
Camerele Hotelului Dabaklar sunt elegante şi au TV prin satelit şi minibar. Baia este prevăzută cu cadă, uscător de păr şi toaletă. De asemenea, camerele au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.