Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KEMPINSKI HOTEL BARBAROS BAY


Descriere

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum se află într-o zonă liniştită, cu vedere la golful Gokova. Hotelul oferă camere de lux cu balcon privat, 2 piscine, restaurante cu vedere la mare şi acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, hotelul are o plajă cu nisip privată, cu steag albastru. Pentru rezervarile efectuate cu reducere Early Booking, hotelul solicita plata integrala a cazarii pana la finalul termenului.

Localizare
Hotelul Kempinski Barbaros Bay Bodrum este situat convenabil, la 20 de minute de mers cu maşina de mausoleul din Halicarnas, de amfiteatrul grecesc şi de castelul din Bodrum. Aeroportul Bodrum se află la 35 km. Hotelul oferă parcare gratuită cu valet şi serviciu de bilete.

Facilitati Hotel
Centrul spa exclusivist oferă masaje şi tratamente specifice, din Asia de Est. Hotelul Kempinski Bodrum are saună, centru de fitness şi baie turcească. Oaspeţii pot urma cursuri de scufundări sau pot merge în excursii de pescuit şi parasailing. În plus, aceştia pot practica sporturi nautice precum wakeboarding, schi nautic, windsurfing şi water buggy. Toate activităţile sunt disponibile la un cost suplimentar.Pentru oaspeţii însoţiţi de copii, hotelul oferă servicii speciale. Serviciile Kids Inclusive asigură activităţi distractive şi educative pentru copii. Puteţi începe ziua cu un mic dejun tip bufet zilnic la restaurantul Olive, cu băuturi răcoritoare.

Facilitati Camere
Camerele Hotelului Kempinski sunt de nefumători şi sunt decorate modern, cu mobilier elegant. Toate au zonă de relaxare, TV prin satelit şi baie spaţioasă. Unele camere au vedere panoramică la Marea Egee.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.