Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARTI BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Martı Beach este situat chiar pe frumoasa plajă Kadınlar Denizi (Plaja Doamnelor) şi are vedere la apele turcoaz ale Mării Egee. Acest hotel oferă o plajă privată la malul mării, un centru de fitness şi camere cu aer condiţionat.

Localizare

Oraşul Efes se află la 22,5 km, iar Casa Fecioarei Maria este situată la 27 km de Hotelul Martı Beach. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir este la 75 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul are zone de luat masa atât în interior, cât şi în aer liber. Oaspeţii se pot bucura de savoarea unică a bucătăriei turceşti în timp ce admiră priveliştea împrejurimilor. Proprietate are 2 baruri: barul principal serveşte băuturi şi gustări. Beach Club Bar oferă băuturi răcoritoare şi devine un centru de divertisment în timpul nopţii.

Vă puteţi delecta şi relaxa la centrul spa şi de wellness sau la hamam. Plaja privată este dotată cu umbrele şi şezlonguri gratuite.

Facilitati Camere

Camerele sunt decorate cu gust şi includ mobilier modern. Toate beneficiază de un balcon, iar unele oferă vedere superbă la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.