Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM GOCEK


Descriere

Complexul all-inclusive Rixos Premium Gocek Suites & Villas este situat la malul mării, în golful frumos Gocek, şi are o plajă privată. Complexul este înconjurat de pini şi oferă o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis și facilități de wellness şi spa.

Localizare

Portul de agrement din Gocek se află la 100 de metri de complex. Aeroportul Dalaman este situat la 20 km.

Facilitati Hotel

Restaurantul Turquoise oferă mese tip bufet pe tot parcursul zilei, care includ specialități internaționale. Restaurantul People’s servește un meniu a la carte pe tot parcursul zilei, iar restaurantul Azur oferă mâncăruri din bucătăria mediteraneană, servite într-o locație retrasă.

Restaurantul Daidala servește fructe de mare din Marea Egee, iar localul The Grill oferă preparate la grătar. Barurile servesc diverse băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Centrul Anjana Spa oferă camere de tratamente de wellness în natură, hamam turcesc, saună, baie de aburi şi un centru de fitness Technogym.

Facilitati Camere

Camerele complexului Rixos Premium Gocek Suites & Villas sunt decorate modern. Fiecare cameră oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat şi minibar. De asemenea, unele camere au balcon sau terasă cu vedere la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.