Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MS TROPICANA:
Hotelul este situat pe malul marii, la 1 minut fata de plaja, in centrul statiunii Torremolinos, pe promenada de la malul marii Paseo de la Carihuela, in celebrul cartier de pescuit La Carihuela. Cu propria plaja hotelul ofera clientilor toata experienta si serviciile pentru a gasi tot ceea ce cauta pe timpul sederii lor pe Costa del Sol.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL MS TROPICANA:
Hotelul se afla in imediata apropiere a La Parc si Torremolinos Bateria Sinagoga, si la o distanta de 6 km de Aeroportul din Malaga.

Dotari camere:
Hotel MS Tropicana dispune de 84 de camere, dintre care 67 sunt camere duble si 17 single. Toate camerele sunt dotate cu o linie telefonica directa, aer conditionat / incalzire, mini-bar, ventilator de tavan, seif (contra cost), TV cu programe prin satelit, baie completa cu o cada de baie, cabina de dus si uscator de par, acces wireless gratuit.
Baby cot la cerere si contra cost, se achita la receptie 9 euro/zi.

Facilitati HOTEL MS TROPICANA:
Hotelul are propriul restaurant, Mango, care este recunoscut pentru produsele sale proaspete si este specializat in preparate de carne si peste. Mango Restaurant iese in evidenta datorita meniului extins cu carne de calitate si preparate din peste intr-un decor tropical indonezian, cu fereste din sticla, oferind vederi superbe la mare. Hotel MS Tropicana ofer un serviciu de demipensiune, care consta dintr-un mic dejun tip bufet si cina. Acest lucru este completat de un restaurant a la carte, care ofera serviciu de mic dejun, pranz si cina. Optiunile de luat masa sunt completate cu Beach Club- ul Tropicana, unde va puteti bucura de sardine de calitate 'espeto' si pestele prajit celebru, precum si de cockteilul preferat din meniul extins, bar / lounge si un bar la piscina. Hotelul dispune si de o piscina in aer liber, terasa si gradina, serviciu de inchirieri biciclete.

Web: www.hotelmstropicana.com



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie