Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL THB SAN FERMIN:
Hotelul se afla in Benalmadena-Costa, pe un deal, foarte aproape de mare. Amplasamentul sau intr-o zona rezidentiala, aproape de Marina Benalmadena si pietele Ibensa si Bonanza cu multe pub-uri precum si extinsele sale zone verzi fac din acest hotel locul ideal pentru vacanta dumneavoastra. Hotelul are zone si facilitati recent renovate.

Tip masa:
Fara masa, Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL THB SAN FERMIN:
Hotelul este amplasat intr-o gradina de mari dimensiuni, la 300 m de plaja Torre Bermeja. Hotel San Fermin se afla in Benalmadena la 7 minute de mers cu masina de terenul de golf din Torrequebrada. Aeroportul din Malaga se afla la mai putin de 20 de minute de mers cu masina.

Dotari camere:
Hotel San Fermin are camerele renovate in 2014, cu decor in stil marin si pardoseala din gresie si sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par, balcon. Servicii cu plata: minibar, seif.

Facilitati HOTEL THB SAN FERMIN:
Hotelul are restaurant tip bufet cu show-cooking, care serveste mancaruri internationale si are o bucatarie deschisa, bar, cafenea cu terasa, piscina exterioara, teren de tenis, teren de squash, tenis de masa, biliard, Wi-Fi in lobby si bar. In plus, hotelul ofera un program de divertisment variat, cu spectacole si muzica live.

Web: www.hotelsanfermin.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie