Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Georgioupolis Resort and Aqua Park

Descriere

Situat la 150 m de plaja din Georgioupolis, acest complex de 5 stele este inconjurat de o grădină de palmieri și are in fundal Muntii Albi. Oferă o piscină mare de formă neregulată, cu tobogane de apă. Oaspeții au la dispoziție un restaurant tip bufet si camere cu WiFi gratuit.

Camerele si unitățile tip maisonette de la Georgioupolis Resort sunt spatioase si oferă aer conditionat si un balcon cu vedere la grădină, la mare sau la Muntii Albi. Fiecare include o zonă de relaxare, TV prin satelit, o cutie de valori si un frigider.

Oaspetii pot savura băuturi si cocktailuri la barul principal sau se pot delecta cu o gustare usoară la barul de la piscină. Restaurantul tip bufet servește specialități din Creta si mancăruri internationale.

Georgioupolis Resort pune la dispoziție o varietate de facilităti sportive, precum un teren de tenis, un teren de volei pe plajă si o sală de fitness. In plus, echipa profesionistă a hotelului organizează programe de animatie pe tot parcursul zilei.

Satul Georgioupoli este situat la 3 km, iar orasul Rethymnon se află la 18 km. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie