Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul format din 42 de studiouri si apartamente este situat in apropierea marii, in statiunea Georgioupolis. Un bun raport calitate - pret.

Localizare:

La 150 m de plaja de nisip cu intrare lina in mare, in centrul statiunii Georgioupolos, la 25 km de Rethymno si la 45 km de aeroportul din Chania.
Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
 

Facilitati hotel:

acces wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini biblioteca, restaurant-taverna (bufet si a la carte), bar cu terasa, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja.
Facilitati pentru copii: piscina integrata in cea pentru adulti, patut bebelusi (la cerere, gratuit), scaune de masa (la cerere).

Facilitati camere:

Cele 42 de unitati de cazare sunt de 3 categorii: studiouri de 27 mp (max 2+1 pax), apartamente small de 32 mp (max 2+1 pax) si apartamente de 38 mp (max 2+2 pax) cu un dormitor si un living. Toate camerele sunt dotate cu aer contidionat (gratuit), wi-fi (gratuit), seif (cu plata, 2 euro/zi), televizor, mini bucatarie (plita electrica, fierbator de apa, frigider, masa cu scaune), uscator de par, balcon/terasa.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie