Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDER BEACH HOTEL & VILLAGE


Descriere

Alexander Beach Hotel & Village se afla pe o plaja din regiunea Malia, la 2 km de centrul orasului. Cladirea principala si bungalourile sunt amplasate in mijlocul unor gradini de 50000 metri patrati si sunt orientate spre plaja. Plaja este la o distanta de 2 minute, iar aeroportul din Heraklion la 25 km. Fabulos 8.8 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Proprietatea este amplasata pe plaja in regiunea Malia, la numai 2 km fata de centrul orasului. Atractii importante ale zonei se afla in apropierea locatiei ( 3 - 7 km ). Plaja se afla la 2 minute distanta de mers, aeroportul din Heraklion la 25 km.

Facilitati Hotel
Acces imediat la plaja privata cu lungime de 500 m, terasa la soare, terasa, gradina, 5 piscine ( interior, exterior, pentru copii ), spa si centru de wellness, sala de fitness,  2 restaurante, taverna, 2 baruri, lounge, internet wireless gratuit in zoneel publice, club pentru copii, servicii de babysitting, magazine ( in unitatea de cazare ), facilitati pentru practicarea sproturilor nautice pe plaja, divertisment de seara.

Facilitati Camere
Camerele au balcon cu vedere la gradini sau la mare, dotate cu aer conbditionat, baie privata cu uscator de par, frigider, seif, telefon, birou, TV cu programe prin satelit, mobila pentru balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.