Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asterias Village Aparthotel


Descriere

Hotelul Asterias Village Aparthotel va pune la dispozitie o varitate de facilitati care sa va asigure o sedere confortabila si relaxanta, in traditionalul spirit grecesc.

Localizare

Hotelul Asterias Village este situat intr-o zona in care se imbina inima cosmopolita a portului Hersonissos situat la 1 km distanta, cu spatiul rural deosebit compus in tandem cu alte doua localitati de tipul satelor traditionale: Koutouloufari si Piskopiano. In mod particular peisajul este unul deosebit imbinand particularitati diferite ale naturii prin alaturarea reliefului montan cu plajele insorite ale marii. 

 

Facilitati hotel

Hotelul Asterias Village Resort este un hotel cu specific grecesc ce ofera o gama foarte variata de facilitati care sa asigure o sedere cat mai placuta si confortabila: piscina amenajata pentru plaja, sezlonguri si umbrele de soare, jacuzzi in aer liber, snack bar la piscina, restaurant cu specific in mancaruri traditionale mediteraneene si internationale, spatii de divertisment special amenajate pentru copii, parcare gratuita, terapie cu masaj, asistenta medicala la cerere. 

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), TV, baie / dus, frigider, telefon ,acces la internet Wi-Fi (gratuit), chicineta utilata, ceainic electric, uscator de par, lenjerie si proasoape din bumbac egiptean, telefon, seif (contra cost),  balcon / terasa cu masa si scaune, sistem de detectare fum in camere. 

 

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie