Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hersonissos Village Hotel & Bungalows este un hotel de tip all-inclusive situat in marginea portului Hersonissos.Acesta este construit in arhitectura traditionala cretana, complexul fiind format din mai multe bungalouri mici albe, alei din piatra ?i gradini pline de culoare.

Localizare
Fiind pozitionat in varful unui deal lateral, servind vederi minunate asupra golfului.
In urma pozitiei sale de hotelul combina un cadru natural, plaja din apropiere si viata cosmopolita a orasului Hersonissos intr-un mod armonios.

Distante
- plaja -> 400 m
- Aeroport (Heraklion) -> 25 km
- Hersonissos (centru) -> 1 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului face ca atractiile principale sa fie:
- statiunile din zona golfului Malia, centrul Hersonissos
- orasul-port Heraklion
- pitorescul Agios Nikolaos

Atu-uri hotel
- ideal pentru vacantele in cuplu cat si pentru cele alaturi de intreaga familie
- localizare ideala pentru explorarea intregii insule
- sistem All Inclusive

Facilitati
Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama diversificata de facilitati si activitati fiind promotorul sistemului All-Inclusive.
Restaurantul principal serveste mesele in tip bufet acompaniate de bauturi locale astfel:
Mic dejun 07: 15-09: 45
Pranz 12: 30-14: 00
Cina 18: 30-21: 00
Barul de la piscina serve?te bauturi alcoolice produse pe plan local, bauturi racoritoare ?i sucuri de fructe. Bauturile alcoolice includ bere, vin, ouzo, raki, coniac. Exista, de asemenea, o varietate de gustari usoare pe tot parcursul zilei ia dupa-amiaza se pot servi cafea ?i prajituri.Acesta functioneaza in intervalul orar 10: 00-18: 00.Barul de noapte si restaurantul a la carte functioneazaintre 18:00 si 01:00
Ditre facilitatile hotelului mentionam: 2 piscine exterioare cu spatiu pentru sezlonguri si umbrelute, zona acces internet wi-fi gratuit,loc de joaca pentru copii, sala finess, parcare, birou inchirieri masini, etc. Mai multe activitai diferite sunt de asemenea disponibile. Exista un program zilnic de animaie iar o data pe saptamana, o noapte tematica cu muzica live si dansuri tradiionale se petrece in zona piscinii. Terenuri de fotbal, basket, tenis si volei pe plaja sunt de asemenea dispoibile.

Camere
Hersonissos Village ofera diferite tipuri de camera. Multe dintre ele pot gazdui pana la 4 persoane ceea ce le face ideale pentru familii sau grupuri care calatoresc impreuna.

Tipuri camera
-> Dubla promo
-> Dubla cu vedere la mare sau la gradina
-> Familyroom cu vedere la gradina
-> Single cu vedere la gradina

Dotari camera

Camerele standard sunt dotate cu telefon, uscator de par, aer condiionat, TV prin satelit, seif (contra cost), frigider, baie sau du / WC i balcon sau terasa cu vedere la gradina sau vedere la mare. Camerele sunt decorate i mobilate in stil cretan. De asemenea Familyrooom-urile sunt mai mari, cu pat dublu, plus doua paturi de o persoana fiind ideale pentru familiile cu copii mai mici. Toate sunt dotate cu aceleai facilitai ca i camerele standard.


Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie