Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARILENA HOTEL


Descriere

Zona confortabila, un serviciu bun, camere confortabile, un restaurant, baruri, piscina, internet. Situat la aproximativ 120 de metri de plaja din Amoudara, la doar 10 km de aeroportul international "Nikos Kazantzakis" din Heraklion, la 5 km de orasul Heraklion. Foarte bine 8.4 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Proprietatea se afla in  Ammoudara, la doar 10 km de aeroportul international "Nikos Kazantzakis" din Heraklion, la 5 km de orasul Heraklion. Plaja se afla la 120 de metri. Este o locatie buna pentru a vizita principalele atractii turistice din zona ( 2 - 5 km ).

Facilitati Hotel

WiFi gratuit disponibil in intreg hotelul, parcare, piscina in aer liber, plaja, sezlonguri, umbrele, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, snack bar langa piscina.

Facilitati Camere

Hotelul dispune de 212 camere cu suprafata de 23 metri patrati, dotate cu aer conditionat, telefon, seif (contra cost), TV prin satelit, baie / dus, uscator de par, acces gratuit la internet Wi-Fi, mini-frigider, balcon / terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.