Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLAGGIO HOTEL Adults Only 16+


Descriere

Hotelul Villaggio Hersonissos se află în Hersonissos și pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber, un bar și un lounge comun. Acest hotel de 4 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, terasă și grădină. Proprietatea pune la dispoziție recepție deschisă nonstop, room service și un serviciu de schimb valutar.

Localizare

Plaja Limenas Hersonissou este la 2,1 km de proprietate, iar Aquaworld Aquarium se află la 2,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 18 km de Villaggio Hotel Hersonissos, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel

Hotelul Villaggio Hersonissos servește zilnic mic dejun continental și tip bufet.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, ceainic, duș, uscător de păr și birou. De asemenea, fiecare cameră a hotelului include dulap și baie privată.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie