Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeira Rotana Dubai


Descriere

Jumeira Rotana este situat convenabil la 10 minute de mers cu mașina de Dubai International Financial Centre și Dubai World Trade Center și în imediata apropiere a Dubai Mall și Burj Khalifa, ceea ce o face o destinație ideală atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turişti. Acest hotel de 4 stele din Dubai depășește standardele categoriei din care face parte și asigură un nivel excepțional de confort, servicii impecabile pentru clienți și preparate culinare delicioase, pregătite cu meticulozitate și oferite într-o manieră elegantă oaspeților aflați în vacanță, oamenilor de afaceri și persoanelor din toate categoriile sociale.

Localizare

Hotelul asigură un serviciu de transfer gratuit la Kite Beach. Jumeira Rotana - Dubai este situat la 12 km de Aeroportul Internațional din Dubai. World Trade Centre și centrul de expoziții se află la 2,3 km.

Facilitati Hotel

Olive Oil este un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, care servește micul dejun și organizează cine cu tematică specială și preparate apetisante din toată lumea. Barul și restaurantul Boston oferă preparate culinare americane și britanice à la carte.

Oaspeții se pot bucura de o ședință de înot în piscina cu reglaj al temperaturii de pe acoperiș, se pot antrena în centrul de fitness bine dotat sau pot beneficia de un masaj relaxant sau de tratamente de înfrumusețare la Softtouch Spa.

Facilitati Camere

Camerele de la Jumeira Rotana - Dubai au decor modern și sunt dotate cu un TV LCD. Fiecare are atât zonă de relaxare cu birou, cât și facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.