Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lemon Tree Hotel Dubai


Descriere

Situat convenabil în districtul Beach & Coast din Dubai, Lemon Tree Hotel, Dubai este situat la 1,3 km de plaja publică Jumeira, la 1,5 km de Jumeirah Beach Hotel Beach și la 2,8 km de Turnul Arab Burj Al. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție de 24 de ore și un serviciu de cameră, împreună cu WiFi gratuit.

Localizare

Mall of the Emirates este la 4,3 km de hotel, în timp ce City Walk Mall este la 10 km. Cel mai apropiat aeroport este Dubai International, la 26 km de Lemon Tree Hotel.

Facilitati Hotel

Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție cu program nonstop și room service, precum și WiFi gratuit. Există parcare privată gratuită, iar hotelul oferă și servicii de închirieri auto pentru oaspeții care doresc să exploreze zona înconjurătoare.

Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic la unitatea de cazare.

Lemon Tree Hotel, Dubai are o terasă.

Facilitati Camere

Oferă camere cu aer condiționat și baie privată Camerele hotelului sunt dotate cu fierbător. Toate unitățile Hotelului Lemon Tree din Dubai sunt dotate cu TV cu ecran plat și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.