Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MILLENNIUM PLACE AL BARSHA HEIGHTS


Descriere

Situat în Dubai, la 2.4 km de Mall of the Emirates, Hotelul Millennium Place Barsha Heights are un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Facilitățile includ un club pentru copii, serviciu de concierge și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare
Plaja Mina Seyahi se află la 2,5 km de Hotelul Millennium Place Barsha Heights, iar plaja Sufouh este la 2,7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 29 km de hotel.

Facilitati Hotel
Hotelul Millennium Place Barsha Heights are un restaurant, centru de fitness, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. Facilitățile includ un club pentru copii, serviciu de concierge și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitatea de cazare servește mic dejun tip bufet sau halal.

Facilitati Camere
Camerele hotelului au dulap. La Millennium Place Barsha Heights Hotel, toate camerele sunt dotate cu birou, TV cu ecran plat și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.