Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Byblos Hotel


Descriere

Oferind o vedere panoramica superba a orasului, hotelul Byblos Marina este localizat in Dubai Marina, un sector în inima a ceea ce recent a început să fie cunoscut sub numele 'noul Dubai'. ACEST HOTEL SERVESTE ALCOOL! Compulsory New Year Gala Dinner on 31.12.2022.

Localizare

Marina Byblos Hotel este la o plimbare de 2 minute de staţia de metrou Jumeirah Lakes Towers. Clubul de iahting şi Marina Mall sunt la câţiva paşi, în timp ce clubul de golf Emirates şi Ibn Battuta Mall se află la mai puţin de 4 km.

Facilitati Hotel

Mâncare tradiţională englezească este servită la English Pub de la Marina Byblos Hotel. Oaspeţii se pot relaxa cu o ceaşcă de cafea proaspătă la magazinul de cafea sau pot gusta cocktailuri la clubul de noapte din incintă.

Facilitati Camere

Camerele spaţioase de la Marina Byblos au mobilier de designer şi un pat cu o tăblie capitonată. Acestea includ mini-bar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Se oferă gratuit articole de toaletă, halate de baie şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.