Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi


Descriere

Acest complex de 5 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, camere cu balcon privat și acces direct la plaja sa privată de pe insula Saadiyat. Pune la dispoziție un centru spa şi o piscină interioară. Parcarea este gratuită.

Localizare

Lângă The St. Regis se află un teren de golf cu 18 găuri. Zona Corniche din Abu Dhabi este la 14 km de mers cu mașina. Hotelul se află la 25 km de portul de agrement Yas și de parcul tematic Ferrari și la 110 km de Dubai Expo 2020. Aeroportul este la doar 34 km de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi are 5 piscine, printre care o piscină interioară cu lungimea de 25 de metri. Centrul spa Iridium include 12 camere de tratament.

Oaspeții pot juca tenis sau pot vizita magazinele din zona comercială. Clubul Sandcastle oferă activități pentru copii în interior şi în aer liber.

Există 6 restaurante şi baruri care oferă o varietate de preparate, inclusiv mâncăruri grecești moderne, din Asia de Sud-Est şi mediteraneene.

Facilitati Camere

Camerele de la The St. Regis Saadiyat sunt spațioase și decorate în stil mediteranean și au pat cu pilotă și perne de lux, televizor şi iPod docking station. Baia privată are chiuvetă dublă, cadă de sine stătătoare, duș cu efect de ploaie şi articole de toaletă marca Remède.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.