Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG JAVA


Descriere

Acest hotel este situat la 30 de metri de plaja Palma de Majorcas și oferă un program de divertisment cu care vă puteţi delecta după o baie în piscină ori o sesiune în sala de gimnastică sau la saună. La Java puteţi să încercaţi mesele tip bufet oferite în restaurant și să vă relaxaţi cu o băutură în barul primitor. Taxa locala: intre 1 - 4 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.bghoteles.com Foarte bine 8.5 Booking.com

Localizare:

Hotelul Java este localizat la 50 m de plaja din C’an Pastilla, 4 km de aeroport si cateva minute de statia de autobuz.

Facilitati hotel:

Hotelul Java dispune de restaurant dotat cu aer conditionat, bar, lounge, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina interioara, centru fitness, sauna,  sala de conferinta, tenis de masa, billiard.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat, TV satelit, seif (contra cost), telefon. Majoritatea camerelor au vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.