Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BAHIA DEL SOL:
Hotelul este o alegere ideala pentru turistii care doresc o vacanta de relaxare, cu mult soare, plaja si activitati sportive, ofera vederi panoramice la Marea Mediterana si este aproape de magazine, baruri, restaurante, statie de autobuz. Hotelul a fost complet renovat in iarna 2016/2017.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL BAHIA DEL SOL:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja, langa centrul statiunii. Aeroportul Palma se afla la 30 km de hotel.

Plaja:
Plaja din Santa Ponsa are nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Bahia del Sol are camerele dotate cu: baie cu dus si uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), balcon sau terasa.

Facilitati HOTEL BAHIA DEL SOL:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, sky-bar si trasee de mingolf pe acoperis, salon TV si video, 2 piscine exterioare, animatie, mese de tenis si biliard, camera de bagaje, centru Spa, inchirieri auto si biciclete, internet in spatiile publice (contra cost). Centrul Spa are piscina interioara, sala de fitness, masaj (contra cost), sauna. Serviciile pentru biciclisti includ centrul de inchirieri, camera de depozitare pentru biciclete si atelier de reparatii.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, animatie, miniclub cu spatiu de joaca de 240 mp complet renovat.

Web: www.bahia-del-sol.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie