Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Begonville Hotel


Descriere

Este situat in centru orasului Marmaris, la o distanta de numai 100 m pana la plaja.

Localizare
Hotelul este situat la 150 metri de plaja, 1 km de orasul Marmaris, 7 km de Icmeler, 100 km de aeroportul Dalaman.

Facilitati hotel
Restaurant interior, restaurant exterior, restaurant cu specific, 3 baruri (pool, looby, snack bar), tv cu cablu in receptie, internet cafe.

Facilitati camere
Hotelul este construit in 1996 si este in curs de renovare. Hotelul are 4 etaje, 40 camere duble (32 m2, pentru 2+1 persoane), 11 camere familiale (40 m2, pentru 3+1 persoane), 17 suite (40 m2, pentru 4+1 persoane), 36 studiouri (32 m2, pentru 3+1 persoane), toate camerele au vedere la gradina.Camerele sunt dotate aer conditionat centralizat (minim 15 ore/zi), telefon, uscator de par, sistem de incalzire, minibar, gresie, balcon, tv cu cablu, baie cu dus, seif (in receptie-cu plata).Curatenia in camere se face zilnic, prosoapele, asternuturile se schimba de 2 ori pe saptamana.

Plaja si piscine
Plaja este publica cu nisip si pietricele, sezlongurile, umbrelele, saltelele sunt cu plata.Piscina exterioara (300 m2, 3 nivele, cu dusuri), cu sectiune pentru copii.

Sporturi si agrement
Sala de fitness, baie turceasca sunt gratuite, iar cu plata sunt: sauna, masaj, tenis de masa, fotbal de masa, biliard, dart, sporturi nautice (doar pe plaja).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.