Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Nature Diamond


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Marmaris, la 70 km de aeroportul din Bodrum si la 1 km de orasul Marmaris. Deschis in 2014, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 8 nivele. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 3 restaurante a la carte cu specific pescaresc, italian si mexican. Plaja este cu nisip/pietris si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei o piscina exterioara, loc de joaca, mini-club si bona (contra cost). Alte activitati disponibile la hotel sunt fitness, tenis de masa, biliard, darts si diferite sporturi acvatice.

Localizare:
Green Nature Diamond 5* se afla la 1,5 km de Marmaris, la 7 km de Icmeler, pe malul marii. A fost construit in anul 2014 si are un teritoriu de 40 000 mp.

Facilitati camere:
-standard land view (un pat dublu sau 2 single)-standard sea view (un pat dublu sau 2 single)-standard side sea view (un pat dublu sau 2 single)-suite (un pat dublu)-family rooms (interconectate, un pat dublu si 2 single)-king suite (2 paturi duble si un living)Camerele standard sunt dotate cu feon, pardoseala parchet, telefon, TV, minibar, seif digital, aer conditionat centralizat, balcon, baie, set ceai, fierbator.Curatenia se face zilnic, prosoapele si lenjeriile se schimba de 3 ori/saptamana.Suitele dispun in plus de halate, papuci, jacuzzi, schimbarea zilnica a prosoapelor si a lenjeriilor.

Facilitati hotel:
Gratuit:-baie turceasca-sauna-baie de aburi-gimnastica-sah-step aerobic-fitness-darts, boccia, tenis de masa-miniclub si loc de joaca-sezlonguri, saltele si umbrele-prosoape de palja (cu garantie)-Wi-fiContra cost:-biliard-salon de infrumusetare, masaj, peeling, scrub, jacuzzi, kneip-spalatoriePiscine (deschise 08:00-18:00):-piscina principala 1300 mp, adancime 1,40 cm-piscina pentru copii 50 mp, adancime 35 cm-piscina interioara 170 mp, adancime 1,40 cm-piscina interioara pentru copii 12 mp, adancime 35 cm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )