Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOLIE VILLE GOLF RESOR


Descriere

Amplasat pe coasta Marii Rosii, acest complex de 5 stele ofera o plaja privata, un teren de golf, 13 restaurante care servesc preparate din bucataria internationala, 2 piscine cu tobogane de apa si lazy river.
De asemenea, acest complex cuprinde 4 terenuri de tenis.
Camerele de la Maritim Jolie Ville Golf & Resort sunt luminoase, pline de culoare si prevazute cu pardoseala cu gresie si covoare in stil egiptean. Toate includ TV prin satelit si balcon privat. Unele camere ofera vedere panoramica la Marea Rosie.
Turistii pot savura preparate vegetariene si sashimi la Sushi Lounge. De asemenea, exista un bistrou in stil american si o discoteca pentru divertisment de seara.
Jolie Ville are un club de sanatate, care furnizeaza servicii de masaj relaxante, si o sala de fitness, cu echipament modern. Pentru turistii mai tineri, Jolie Ville Golf & Resort are, de asemenea, un loc de joaca pentru copii, cu multe activitati distractive. Conexiunea WiFi poate fi accesata in zonele publice, la un cost suplimentar.
Jolie Ville Golf & Resort se afla la mai putin de 5 km de aeroportul international Sharm El Sheikh. Hotelul asigura servicii de transfer cu autobuzul la Golful Naama, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.